PRESS: Nataša Pejović otvara 18. izdanje Imanje Knjaz Fashion Connection-a

U organizaciji modne agencije 'Mondaine models', pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Glavnog grada, 18. izdanje renomiranog modnog događaja “Fashion connection” biće održano 1. i 2. novembra u novoizgrađenom event centru “Imanja Knjaz” u Podgorici.

0
2592

Tim povodom, u vinariji Imanja Knjaz, organizatori su, u okviru koktela za predstavnike sedme sile, zvanično predstavili program i saradnike.

Događaj, odnosno prvi GP Contour dan, otvoriće Nataša Pejović, a iste večeri publika će moći da vidi nove kolekcije brendova Adidas by SportVision, Piazza Italia i Samsonite, kao i diplomsku reviju studenata modnog dizajna Fakulteta za dizajn i multimediju Univerziteta Donja Gorica.

Prvi crnogorski diplomci modnog dizajna: Ana Krgović, Marija Rondović i Marija Vujović, tom prilikom će predstaviti kolekcije inspirisane ekologijom i futurizmom.

Drugog, Neven design dana biće prikazane nove kolekcije Dejane Lukić, Sherry Hill, Biljane Tipsarević i srpske modne kuće Katrin. Iste večeri crnogorskoj publici premijerno će se predstaviti i Bojana Jovetić, koja će svoju prvu kolekciju prikazati, simbolično, na rođendan svog brata, našeg proslavljenog fudbalera, Stevana Jovetića.

Obje večeri biće obilježene velikim koktelom u okviru kojeg će publika moći da degustira specijalitete Imanja Knjaz, dok će se za muzički ugođaj na after party-ima pobrinuti Dj Sophie i Slavko Kalezić. Takođe, uz muziku i gastronomski ugođaj, zvanice će biti u prilici da pogledaju i izložbu studenata treće godine modnog dizajna UDG-a, inspirisanu literaturom “Dvadeset hiljada milja pod morem”, “Put oko svijeta za 80 dana” i “Oliver Tvist”.

Tokom ove, neformanlne press konferencije i koktela, potpisan je i ugovor o saradnji izmedju predstavnika Mondaine models i Fakulteta za dizajn i multimediju UDG, a novinari su bili u prilici da upoznaju i zaštitno lice događaja, Milenu Kovačević, djevojku koja je postigla veliki uspjeh na protekloj milanskoj Nedelji mode. Nju je, za potrebe zaštitne fotografije Connection-a uslikao italijanski fotograf  Angelo Ghidoni, dok će oficijelni fotograf dogadjaja biti Anes Lekić-Lasso.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje