PREPORUČUJEMO: Pet predloga kako da damama uljepšate Osmi mart

0
1816

Bliži se Dan žena, a vi kao po običaju ne znate šta da poklonite svojoj ljepšoj polovini, majci, sestri, drugarici ili koleginici. Svaka žena očekuje da je se tog dana sjetite čak i ako tvrdi da im ništa ne znači. Ne ostavljajte odabir poklona za posljednji dan.

Modni Ritam vam predlaže pet idealnih Cosmetics poklona koji će obradovati svaku damu!

1. PupArt XXL make up set

Najveći i najkompletniji set kolekcije PUPART, sa velikim izborom boja i različitih make-up proizvoda. Namijenjen je onima koji su veoma zahtjevni i uvijek u potrazi za najboljim.

Redovna cijena je 109,00€. Akcijska cijena 75,00€ važi do 14.03.2016.

2. PUPA MISS PRINCESS set (small)

Pokolon set u dekorisanoj cilindričnoj kutiji sadrži mlijeko za tuširanje i losion za tijelo. Oba proizvoda definiše fin i šarmantan miris. Dostupan je u šest različitih mirisnih nota.

Redovna cijena je 15,75€. Akcijska cijena 10,30€ važi do 14.03.2016.

3. Guess Dare edt 100ml

Miris Dare koji izaziva, provocira i uzburkava osjećanja. Cvijetno-drveno-mošusna kompozicija ponudiće sladostrasni koktel nota koji će na sofisticiran i moderan način izazvati pažnju i poigrati se sa egzotičim nijansama. Guess Dare se u visokim notama otvara blendom kumquata, cvjetovima limuna i cvjetovima kruške, na koje se nadovezuju cvjetovi kaktusa u srcu okruženi divljim ružama i elegantim jasminom. Donje note poklanjaju egzoičan prizvuk akordima kokosa, dok svijetlo drvo i mošus suptilno umiruju kompoziciju.

Redovna cijena je 39,90€. Akcijska cijena 27,90€ važi do 14.03.2016.

4. AFRODITA BOUQUET OF FLOWERS poklon set

Poklon paket sadrži:

Kremni gel za tuširanje BOUQUET OF FLOWERS

Za romantičan ugođaj ispod tuša! Nježno čisti kožu, istovremeno je izdašno njeguje i pomaže u spriječavanju njenog isušivanja. Opojnim mirisom vodi u aromatični svijet cvijeća, pa svakidašnju rutinu tuširanja mijenja u senzualni ritual.

Njegujuće mlijeko za tijelo BOUQUET OF FLOWERS

Njegujući užitak u zagrljaju romantičnih mirisa! Izdašno hrani i hidrira kožu, jača njenu zaštitnu funkciju i čini je svilenkasto glatkom. Opojnim cvjetnim mirisom osigurava senzualni doživljaj svakidašnje njege.

Redovna cijena je 6,65€. Ponuda za sve korisnike Cosmetics-ove Beauty Friend kartice: 40% niža cijena za 15 BF tačaka (cijena sa popustom je 3,99). Ponuda važi do 13.04.2016.

Svaka žena kojoj nešto poklanjate je ličnost za sebe. Stoga im poklonite mogućnost izbora.

5. Cosmetics Gift kartice – poklonite mogućnost izbora!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje