POZNATI UČESNICI 22. CRNOGORSKE NEDJELJE MODE

0
937

Jesenje izdanje internacionalnog festivala mode i dizajna “PLANTAŽE FASHION WEEK Montenegro XXII” održaće se u glavnom gradu Crne Gore i ovog puta sa učešćem  poznatih inostranih i domaćih modnih kuća i dizajnera. U bogatom programu koji su pripremili u Nacionalnoj modnoj komori Crne Gore kroz tri večeri očekuju nas CAPITAL PLAZA, HONDA i PLANTAŽE Fashion Day, a u predivnim ambijentima biznis kule Capital Plaza centra i vinskog podruma „Šipčanik“ ljubitelji mode imaće priliku da uživaju u najnovijim kreacijama poznatih imena iz svijeta mode. Prvo veče zakazano je za petak, 10. novembar, sa početkom u 20:30 a svoje kolekcije predstaviće Milena Djurđić, Maja Velimirov, UGG supported by Fashion&Friends, Edita Nimanbegu i gost iz Srbije Bata Spasojević. Šminku i frizure za prvo veče će raditi tim VLADO BEAUTY bar, a nakon revija za sve goste organizovan je After party „Centre Ville – Living Room“. Program se nastavlja 12. novembra, kada će se u, za ovu priliku specijalno scenografski ukrašenom podrumu vina „Šipčanik“, takođe od 20:30, svojim najnovijim dizajnerskim dostignućima predstaviti Jelena Roganović Đurić, Nada Pavlović – Esperanza, Antony Morato by Paradiso, Wallone Fashion Group, Milena Vujačić, a crnogorskoj publici premijerno će biti predstavljen brend I&I, sa ekskluzivnim unikatnim modelima i asesorom namijenjenom djevojčicama od 1. do 13. godina. Šminku i frizure za drugo veče će raditi tim ZORAN, sa Ljubicom Bulatović na čelu.

Nakon revija za sve goste kompanija Plantaže organizuje koktel, a slijedi After party u “Giardino Lounge“ baru. Veliko finale i završno veče crnogorske jesenje nedjelje mode održaće se 13. novembra u istom terminu kao i prve dvije večeri, u podrumu vina „Šipčanik“, a prisutni će uživati u modnim kolekcijama Sanje Bobar, Giorgia Magnani-Baldinini-Santoni-Antonelli by Tenero Fashion i druge gošće iz Srbije Verice Rakočević.Šminku i frizure za završno veče će raditi tim ZORAN, sa Ljubicom Bulatović na čelu. Za scenografiju je zadužen salon rasvjete “Semum-Lighting”. Nakon revija za sve goste organizovan je After party „Kaktus“. Manekenke će na manifestaciji nositi autorske kolekcije nakita Pistoli i Aldo obuću. Oficijalni fotograf manifestacije je Anes Lekić, a video produkcije Ljubo Jovović. Zvanični frizeri i šminkeri manifestacije su iz tima „Zoran“, dok će prvog dana manifestacije frizure i šminku raditi „Vlado Beauty Bar“.

Zaštitna lica manifestacije „Plantaže Fashion Week Montenegro XXII“ su manekenke Ana Jovanović, Lena Radonjić, Sandra Barović,Tea Mitrović, Jovana Šuškavčević, kao i aktuelna Miss Crne Gore Tea Babić i manekeni Marko Marković, Boško Radulović, Balša Zajić.  Naslovnu fotografiju potpisuje Đorđe Živaljević. Frizure za naslovnu fotografiju radio je  tim „Zoran“, šminku Lada Šćepanović by Aura, a svi mankeni na ovoj fotografiji nose modele iz kolekcija dizajnera učesnika manifestacije.

PROGRAM

PLANTAŽE FASHION WEEK Montenegro XXII

Događaj: CAPITAL PLAZA Fashion Day“
Mjesto: BIZNIS KULA Capital Plaza“
Datum: 10. novembar 2017. godine
Dan: petak
Vrijeme: 20:30h.
Učestvuju: Milena Djurđić, Maja Velimirov, UGG supported by Fashion&Friends, Edita Nimanbegu, Bata Spasojević.
Šminku i frizure za prvo veče će raditi tim VLADO BEAUTY bar.
Nakon revija za sve goste organizovan je After party Centre Ville – Living Room“.

 

Događaj: HONDA Fashion Day“
Mjesto: Podrum vina Šipčanik“
Datum: 12. novembar 2017. godine
Dan: nedjelja
Vrijeme: 20:30h.
Učestvuju: Jelena Roganović Đurić, Nada Pavlović – Esperanza, Antony Morato by Paradiso, Wallone Fashion Group, Milena Vujačić
Premijerno predstavljanje: U okviru druge večeri Plantaže Fashion Week Montenegro manifestacije premijerno će biti predstavljen brend I&I, sa ekskluzivnim unikatnim modelima i asesorom namijenjenom djevojčicama od 1. do 13. godina.
Šminku i frizure za drugo veče će raditi tim ZORAN, sa Ljubicom Bulatović na čelu.
Nakon revija za sve goste kompanija Plantaže organizuje koktel, a slijedi After party u “Giardino Lounge“ baru.

 

Događaj: „PLANTAŽE Fashion Day“
Mjesto: Podrum vina Šipčanik“
Datum: 13. novembar 2017. godine
Dan: ponedjeljak
Vrijeme: 20:30h.
Učestvuju: Sanja Bobar, Giorgio Magnani-Baldinini-Santoni-Antonelli by Tenero Fashion, Verica Rakočević
Šminku i frizure za završno veče će raditi tim ZORAN, sa Ljubicom Bulatović na čelu.
Za scenografiju je zadužen salon rasvjete “Semum-Lighting”
Nakon revija za sve goste organizovan je After party Kaktus“.
Zaštitna lica manifestacije „Plantaže Fashion Week Montenegro XXII“ su manekenke: Ana Jovanović, Lena Radonjić, Sandra Barović, Tea Mitrović, Jovana Šuškavčević, kao i aktuelna Miss Crne Gore Tea Babić i manekeni: Marko Marković, Boško Radulović, Balša Zajić, Miloš Dragaš.

 
Naslovnu fotografiju potpisuje: Đorđe Živaljević
Frizura: „Zoran“,
MUA: Lada Šćepanović by Aura
Svi mankeni nose modele iz kolekcija dizajnera učesnika manifestacije.
Oficijalni fotograf manifestacije je Anes Lekić, video produkcija Ljubo Jovović.
Manekenke će na manifestaciji nositi autorske kolekcije nakita Pistoli.
Modeli će na manifestaciji nositi ALDO obuću.
Zvanični frizeri i šminkeri manifestacije su iz tima „Zoran“, dok će prvog dana manifestacije frizure i šminku raditi „Vlado Beauty Bar“.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje