PODRŽI ŽIVOT: Humanitarna revija modnog studija KJARA

0
2294

Humanitarna revija koja je održana 18. maja u prepunoj sali Mikser House-a u Beogradu, pod nazivom „Kjarin san“  zajedno sa Fondacijom „Podrži Život“, vratila je publiku u ekstravagantno-romantično vrijeme u  kome je sklad boja doveden do savršenstva. Istančana usklađenost modela Jasmine Stanković Aleksić i Maše Stanković  ispunila je publiku oduševljenjem koje je dodatno uveličalo prisustvo velikih dama domaće scene: Nevena Ristić, Mina Lazarević, Nela Mihajlović, Danica Maksimović, Anita Mančić, Paulina Manov, Milena Pavlović, Maja Volk, Milena Živković…

Anita
Anita Mančić

Kreacije  ne bi postale stvarnost bez Kjarinih kreativnih krojačica: Tomka Nešić, Velinka Savić i Milica Radojlović.

Među damama koje su  prošetale  Kjarine kreacije učestvovale su  i prekrasne manekenke iz Model Scouting Office agencije pod vođstvom Jelene Mladenović. Fenomenalna scenografija na reviji  je dkelo talentovanih scenografkinja Tijane Trailović i Magdalene Vlajić. Zaslužne su za atmosferu koja je dočarala *Kjarin san*.

Danica Maksimović
Danica Maksimović

Modni studio Kjara koji postoji  12 godina i nalazi se u srcu Dorćola, kao i uvijek  ispunio je san povezujuću humanost sa nevjerovatnom ljepotom i skladom.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje