PODGORICA: Završno veče Crnogorske nedjelje mode u znaku božanstvenih haljina

0
4026

Završno veče Mercedes-Benz Fashion Week-a Montenegro proteklo je u punom sjaju i glamuru, gdje su kolekcije predstavile slovenska dizajnerka Mirjam Bernard Varga, brendovi MAVI i ANTONY MORATO by Paradiso, kao i crnogorska debitantkinja Milena Vujačić i Tijana Todorović iz Srbije.

Dizajnerka Varga otvorila je veče haljinama veselog dizajna, koje su nosile i plus size modeli, kao i zaštitno lice ovogodišnje Crnogorske nedjelje mode – nekadašnja Mis Universe Slovenije Iris Mulej.

Nakon toga su nam brendovi Mavi i Antony Morato prikazali novu proljeće-ljeto kolekciju. Modrene i urbane kolekcije nosili mladi i zgodni crnogorski manekeni.

Antony Morato

Kolekciju je predstavila i dizajnerka iz Belgije, Donka Stankovski u kojoj su preovladavale haljine od čipke.

Milena Vujačić iz Podgorice, oduševila je sve prisutne svojom prvom kolekcijom i predivnim svečanim haljinama.

Za kraj, srpska dizajnerka predstavila je kolekciju romantičnih i elegantnih haljina, koje podjsećaju na kreacije Elija Saba ili Zuhaira Murada.

Između revija, spektakularan nastup imao je crnogorski glumac i umjetnik Slavko Kalezić, koji je izveo obrade numera Uptown Funk i Formation, ali i u 30 sekundi nagovijestio kako će zvučati njegov novi singl pod nazivom Space.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje