PODGORICA: XX RENAULT INITIALE Fashion Connection od 17. do 22. oktobra

0
1767

Modna agencija Mondaine models priprema jubilarno 20. izdanje renomiranog modnog događaja Renault Initiale Fashion Connection. Poznati dizajneri i modne kuće prikazaće nove kolekcije od 17 do 22. oktobra na Imanju Knjaz i u hotelu Hilton u Podgorici.

Connection će, 17. oktobra, u 21h, u kristalnoj dvorani Imanja Knjaz, otvoriti jedna od najuspješnijih crnogorskih dizajnerki Nataša Pejović a nakon nje publika će vidjeti i nove kolekcije Adidas by SportVision, Threelosophy, Nike by SportVision, Tijane Todorović i Borisa Ćalića. Druge večeri, 18. oktobra, na istom mjestu, predstaviće se Dejana Lukić, Premium Stars, Lazar Ilić kao i diplomirani studenti fakulteta za dizajn Univerziteta Donja Gorica.

Jubilarni 20. Renault Initiale Fashion Connection zatvoriće uvijek sjajni i inovativni Darko Kostić sa, kako kaže, najekskluzivnijom kolekcijom u karijeri kojom obilježava 15 godina umjetničkog stvaralaštva. On će se, 22. oktobra, zbog velike zainteresovanosti, u hotelu Hilton, publici pokloniti u dva termina (21h i 22h), što će biti prvi put da jedna revija u Crnoj Gori, u roku od dva sata, ima dva prikazivanja.

U čast jubileja, vizuelni image, video i oficijelnu fotografiju uradila je ONE&NINE kreativna agencija na čelu sa Jelicom Bujić. Pred njenim objektivom našle su se crnogorske manekenke Sandra Barović, Jelena Krivokapić, Maja Abramović, Nataša Djurović i Sandra Krapović koje su nekada bile okosnica crnogorske modne scene, a obilježile su i prvo izdanje Connection-a 2008. godine u Miločeru.

Nakon prve dvije noći after party će biti održan na Imanju Knjaz dok će završna velika žurka biti upriličena 22. oktobra u restoranu Elit.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje