PODGORICA: USKORO trinaesti SHOPPING NIGHT – veče popusta i kupovine

Modna Komora Crne Gore koja ima licencu za zvanično ime Podgorica Shopping night, po trinaesti put organizuje manifestaciju Shopping night u Podgorici, uz pokroviteljstvo Turističke Organizacije Podgorice i glavnih partnera Hipotekarne banke i Telekoma. Naziv kampanje je „SVI NA KORZO”.

0
898

Cilj ove akcije je da se skrene pažnja građana da i u centru grada i dijelu Preko Morače postoji shopping zona sa preko 150 radnji, od koji je i veliki broj brendiranih radnji, posebno u ul. Džordža Vašingtona koju nazivaju i crnogorski Monte Napoleone. Cilj je da se Podgoričani makar na jedno veče vrate na korzo i da se prisjete kako je nekad bilo – kako smo svi šetali korzom, sretali se, upoznavali, zaljubljivali i bili svi zajedno bez obzira kojem staležu pripadali.

Po uzoru na Barselonu, Milano, Beograd, građani Podgorice, ali i okolnih gradova, kao i turisti sa primorija – imaće priliku da 21. juna.2018.godine kupuju proizvode poznatih robnih marki po sniženim cijenama. Akcija počinje u 19h, a trajaće do 22h. Popusti u radnjama će se kretati od 15% do 50%. Uz dodatne popuste na Premium kartice Hipotekarne banke. Veliki broj brendiranih radnji se priključio akciji.

U centru grada i većem dijelu Preko Morače, robnoj kući Paradiso, u četvrtak, 21. juna, biće upriličen Premium Shopping Night Podgorica, koji prati uvijek velika posjećenost i pozitivna energija i atmosfera, uz razna desavanja i promocije.

Lokacije: Centar grada – trg Republike, ulice Slobode, Njegoševa, Hercegovačka, Vučedolska; robna kuća Paradiso; Bulevar Džordža Vašingtona, Moskovska, Novaka Miloševa.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje