PODGORICA: U četvrtak SHOPPING NIGHT od 19h do 22h

Modna Komora Crne Gore koja ima licencu za zvanično ime Podgorica Shopping night, po dvanaesti put organizuje manifestaciju Shopping night u Podgorici, uz pokroviteljstvo Turističke Organizacije Podgorice i glavnih partnera Hipotekarne banke i Telekoma.

0
8617

Po uzoru na Barselonu, Milano, Beograd, građani Podgorice, ali i okolnih gradova, kao i turisti koji se nalaze u Crnoj Gori – imaće priliku da 23. novembra 2017. godine kupuju proizvode poznatih robnih marki po sniženim cijenama. Akcija počinje u 19h, a trajaće do 22h. Popusti u radnjama će se kretati od 15% do 50%.

U centru grada i većem dijelu Preko Morače, Robnoj kući Paradiso, u četvrtak, 23. novembra, biće upriličen Premium Shopping Night Podgorica, koji prati uvijek velika posjećenost i pozitivna energija i atmosfera.

Višečasovna kupovina koja počinje u 19h, a traje do 22h, predstavlja najavu zimskih sniženja koju svi ljubitelji dobre kupovine u Podgorici i cijeloj Crnoj Gori i ove jeseni sa nestrpljenjem očekuju.

Vlasnici butika će sami odrediti procenat popusta, bilo da se radi o cijelom asortimanu ili pojedinačnim artiklima.

Da bi ovaj šoping zaista bio poseban, Modna Komora će organizovati razne sadržaje koji prate ovaj događaj, a sve shopping zone će biti svečano dekorisane.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje