PODGORICA: Prvo veče MNE FASHION WEEK-a muško-ženskom kolekcijom otvorila Milena Đurđić

Sinoć je počela najveća modna manifestacija u Crnoj Gori “PLANTAŽE FASHION WEEK Montenegro XXII". Bogat program koji je pripremio tim Nacionalne modne komore Crne Gore oduševio je crnogorsku publiku. Svoje kolekcije predstavili su Milena Djurđić, Maja Velimirov, UGG supported by Fashion&Friends, Edita Nimanbegu i gost iz Srbije Bata Spasojević.

0
1649

Nedelju mode otvorila je Milena Đurđić muško-ženskom kolekcijom pod nazivom „Ka Teslinom kodu“. Ova kolekcija inspirisana je slavnim naučnikom koju krasi sofisticiranost i elegancija.

Zanimljive krojeve i materijale, prikazala je Edita Nimanbegu sa kolekcijom „Searching for the Light“. Kolekciju čine čak 40 modela.

UGG supported by Fashion&Friends predstavio je kolekciju za jesen i zimu 2017/18. Među modelima bila je i Nina Žižić kao i gosti iznenađenja atletičarski par Danijela i Darko Pešić.

Maja Velimirov -Tošković predstavila je kolekciju „Maja“ u kojoj su predstavljeni ogrtači, glamurozne haljine i kombinezoni.

Srpski kreator Bata Spasojević predstavio je muško-žensku kolekciju „Art and Rock Therapy“  i povezao umjetnost sa rok detaljima.

Na sinoćnjem otvaranju uručena je i važna nagrada za Montenegro Fashion Week. Predsjednica Evropskog modnog savjeta Nadya Valeva uručila je direktoru Nacionalne modne komore Crne Gore Srđanu Lubardi Evropski sertifikat za članstvo  u menadžmentu Evropskog modnog savjeta.

Druga noć Crnogorske nedjelje mode biće održana 12, a završna 13. novembra.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje