PODGORICA: PLANTAŽE FASHION WEEK Montenegro od 12. do 15. novembra

Jesenja crnogorska nedelja mode - "Plantaže Montenegro Fashion Week", uz učešće poznatih modnih dizajnera biće održana od 12. do 15. novembra u Capital Plazi i vinskom podrumu Šipčanik Plantaže.

0
1435

 

XXII po redu crnogorsku nedjelju mode organizuje Nacionalna modna komora Crne Gore, koja jedina u našoj zemlji ima licencu za organizaciju manifestacije Fashion Week.

Modna manifestacija predstaviće publici internacionalno poznata dizajnerska imena od kojih se neka, poput Nade Pavlović, prvi put predstavljaju crnogorskoj javnosti.

Za sada su svoje učešće na crnogorskoj nedelji mode potvrdili: Sanja Bobar, Verica Rakočevic, brend UGG, Jelena Roganović Đurić, Walone Fashion Group. Očekujemo skoru potvrdu još nekoliko značajnih dizajnera, među kojima je i Milena Đurđić, kao i dizajnera koji će doći u sklopu razmjene sa Serbia Fashion Week-om.

Nacionalna modna komora Crne Gore zvanični je predstavnik naše zemlje u Evropskom modnom savjetu (European Fashion Council). Njen osnovni cilj je implementacija programa Evropskog savjeta za modu koji sadrži 154 projekta koji se tiču mode, ali i drugih sfera umjetnosti. Cilj je da se pomogne svim mladim stručnjacima koji su angažovani u modnoj industriji.

Crnogorska nedelja mode potencira povezivanje domaće modne scene sa tržištima u regionu, a sa krajnjim ciljem povezivanja sa vodećim centrima mode u Evropi i svijetu. Održavanjem manifestacije želimo pružiti mogućnost da se crnogorski modni kreatori i moda afirmišu, prije svega lokalno, a potom regionalno i šire”, saopštio je Srđan Lubarda, izvršni direktor Nacionalne modne komore.

​​Modna komora se nada da će i ovog puta opravdati očekivanja svih ljubitelja modne scene, medija i partnera. I ovog puta nas očekuje nedjelja mode puna lijepog sadržaja i bogatog programa, a sve u cilju promocije naše modne scene, kako kod nas, tako i u svijetu.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje