PODGORICA: Održan seminar za frizere koji koriste Alfaparf Milano proizvode

Marijana Svetec, tehnički edukator za Evropu, Srednji Istok i za Aziju posjetila je juče Podgoricu i održala seminar u AlfaTon prostorijama. Povod za dolazak u Crnu Goru ove uspješne Hrvatice ovaj put je tehnički seminar za frizere koji koriste Alfaparf Milano proizvode.

0
2210

Koje su boje sada aktuelne?

Trenutno u samom profilu komapnije i razlog mog dolaska na ovaj tehnički seminar i edukaciju za vaše frizere bio je segment kojim smo zaokružili sa pastelnim nijansama. Radi se o sedam tonova koji se nalaze u pastel tonovima. Izrazito trendi boje koji današnji pratioci mode zasigurno nisu propustili, dakle pričamo o unicorn nijansama nešto suptilnim plavim kosama. Dakle akcenat je na njezi, kao i u svakom brendu tako i u našem brendu  jako je važno da zadržavamo njegovanu  i zdravu kosu. Tada možemo istaknuti svoj koloristički i kreativni aspekt. Sve opet  zavisi od klijenata. Naravno da ima klijenata koji često mijenjaju svoj imidž, a ima i onih nešto manje hrabrih, ako bih tako mogla nazvati, tako da smo takođe u Alfaparf paleti našli fine prirodno bronzane tonove i nešto prirodniji izgled za njih.

Kako održati boju što postojniju?

U paleti i u opšte u asortimanu Alfaparf Milana postoje proizvodi koji se koriste za njegu kod kuće i proizvodi koji prema dijagnozi predstavlja vaš frizer. U skladu sa sugestijama, procjenom ili mogu reći dobrom dijagnozom i komunikacija između klijenata i frizera dolazi se do željenog rezultata na određenu temu. Da li je potrebno njezi više njegujućih tretmana dolaskom kod frizera ili da li kontinutet klijent može zadržavati kod kuće sve zavisi o stanju kose.

Ovom prilikom Marijana je iskoristila trenutak i najavila veliki šou koji nas očekuje 12. novembra u hotelu Splendid u Budvi. Dakle biće predstavljeni novi trendovi i brend Alfaparf Milano uz postojeći koloristički i artistički tim Alfaparf Milana. Sa njom kao koloristom će biti stilista koji  dolazi iz Palerma iz Sicilije, Frančesko Arancio, zatim će gost biti i Eduardo koji dolazi iz Engleske, on je jedan od vodećih kolorista u svijetu i od nedavno amabasador Alfaparf Milana.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje