PODGORICA: Nataša Pejović otvorila jubilarni XX Renault Initiale Fashion Connection

Crnogorska dizajnerka Nataša Pejović otvorila je večeras jubilarni XX Renault Initiale Fashion Connection na Imanju Knjaz u Podgorici.

0
921

Kolekcija Nataše Pejović od dvadeset modela proljeće/ljeto 2018. sadrži elemente ručnog ukrašavanja, a radila je sa materijalima visokog kvaliteta, luksuznom čipkom, svilom, satenom i tilom.

Revija je otvorena oštrim linijama sa ratničkom notom dizajna koji su polako prelazili u mekane forme koje slave ženstvenost.

Kako Nataša Pejović kaže ovo je spoj modernog i romantičnog i nešto novo što je do sada radila.

“Mislim da bi se mnoge dame sa domaće scene odlično snašle u mojim kreacijama”, kazala je ona.

Nakon njene, publika je vidjela i nove kolekcije Adidas by SportVision, Threelosophy, Nike by SportVision, Tijane Todorović i Borisa Ćalića.

Druge večeri, 18.oktobra, na istom mjestu, predstaviće se Dejana Lukić, Premium Stars, Lazar Ilić kao i diplomirani studenti fakulteta za dizajn Univerziteta Donja Gorica.

Jubilarni 20. Renault Initiale Fashion Connection zatvoriće Darko Kostić sa, kako kaže, najekskluzivnijom kolekcijom u karijeri kojom obilježava 15 godina umjetničkog stvaralaštva. On će se 22. oktobra, zbog velike zainteresovanosti, u hotelu Hilton, publici pokloniti u dva termina (21h i 22h), što će biti prvi put da jedna revija u Crnoj Gori, u roku od dva sata, ima dva prikazivanja.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje