PODGORICA: Na LUI JO reviji pistom PONOVO prošetala Sandra Barović

0
6238

Povodom proslave decenije od obnove nezavisnosti Crne Gore, Glavni grad Podgorica i kompanija SAMMS organizovali su modnu reviju poznatog svjetskog brenda Liu Jo.

Kolekcija ovog brenda bila je podijeljena na dva tematska dijela: California Dreaming i Urbana Afrika. Ove godine brend Liu Jo izašao je na tržište sa svijetlom paletom boja koje laskaju ženstvenosti na specifičan način. Dosta šljokica, metala, nitni, iglica, zlatnih detalja spojenih sa laganim pamukom, tilom, svilom i trikotažom. Kompanija SAMMS mislila je i na jači pol, pa će od ove godine reprezentativnim Liu Jo komadima biti obradovani i muškarci.

Zanimljivo je da već godinama pistom nije prošetala nekadašnja Princeza Svijeta i uspješna manekenka Sandra Barović (ex Mitrović). Sandra se nakon udaje povuka sa modne scene, a nakon što je rodila troje djece crnogorska ljepotica izgleda nikad bolje.

Veče je zatvorila svjetski priznata gitaristkinja Jelica Mijanović, učesnica i članica žirija mnogobrojnih svjetski takmičenja, autorka gitarske literature za djecu i redovna predavačica na Konzervatorijumu za muziku u Švajcarskoj.

Revija se održala na platou kod spomenika Sv. Petra Cetinjskog, događaj je organizovan kao poklon Grada i kompanije SAMMS svim građanima Podgorice. Sjutra veče u 20h na istom mjestu, održati revija brenda Twin Set.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje