PODGORICA: Donatorsko veče u okviru humanitarne akcije ‘Njihov osmijeh vrijedi više’

0
1014

Sinoć su studenti na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, organizovali donatorsko veče u okviru humanitarne akcije Njihov osmijeh vrijedi više, koja postoji već dvanaest godina.

Slađana Ivanović, članica najveće omladinske humanitarne organizacije Njihov osmijeh vrijedi više kazala je da će 23. april biti obilježen kao Dan bez telefona i društvenih mreža, a biti posvećen posjeti i druženju studenata, učenika i učesnika sa štićenicima.

“Svjedoci smo da nas internet i sve vrste društvenih komunikacija udaljavaju jedne od drugih i zaboravljamo na prave vrijednosti”, kazala je Ivanovićeva i dodala: “Razlog organizovanja ove donatorske večeri, koja se održala prvi put od pokretanja naše humanitarne akcuje, prilika je da u akciji učestvuju svi, a ne samo studenti. U tom cilju je napravljen i sajt Nacionalni osmjeh, na kojem svi zainteresovani mogu da se uključe u akciju”.

Veče su za brojne donatore i predstavnike privatnih kompanija, uljepšali učenici Muzičke škole “Andre Navara”, bend “Pluton”, Ksenija Vujošević, plesači plesne škole “Sonrisa”, kvartet “Dorado”, kao i hor muzičke škole “Vasa Pavić”. Bane Žugić bio je zadužen za voditeljski dio programa.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje