PODGORICA: 19. GP Contour Fashion Connection 4. i 5. aprila na Imanju Knjaz

U organizaciji modne agencije Mondaine models, 4. i 5. aprila u Podgorici, na “Imanju Knjaz”, biće održan 19. Gp Contour fashion connection. Tokom dvije modne večeri publika će imati priliku da vidi nove kolekcije modnih kuća i dizajnera iz regiona, ali i kakvu modu plasiraju neki od poznatih svjetskih brendova. 

0
1552

Novo izdanje Connection-a otvoriće mlada Katarina Jočić koja stoji iza brenda Altezza, a nakon nje nizaće se “Nike by SportVision”, talentovane sestre iz Srbije Aleksandra i Yovana Zistakis, Adidas by SportVision, Madam Maya i Premium stars.

Drugog, “Alegra krstarenja” dana publici će se velikom samostalnom revijom predstaviti dizajnerski tim čuvene srpske modne kuće “Mona”. Obje večeri biće upriličen veliki after party.

Zaštitno lice događaja je Nikoleta Jovanović, djevojka koja je “otkrivena” upravo u školi Catwalk school by Mondaine models i sada se uspješno bavi modelingom širom svijeta. Ona je, za potrebe cover fotografije, stala pred objektiv Ivane Modrlanović iz Beograda.

Šminka i frizura, kao i godinama unazad, povjerena je timu Zorana Vukčevića i Ljubice Bulatović. Zvanični fotograf 19. Gp Contour fashion connection-a je Ivan Djurović – Blacky foto dok dekoraciju potpisuje Jelena Mlađenović. U prvim redovima i na pisti očekuje se veliki broj poznatih ličnosti sa regionalne modne, kulturne, sportske, političke i biznis scene.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje