PODGORICA: 15. Fashion Connection otvoren revijom Jelene Jakovljević Bin Drai

0
4126

Tokom prve večeri 15. GP Contour Fashion Connectiona, pod nazivom Dukley Gardens, koja se sinoć održala u Atlas Capital Centru, podgoričkoj publici kolekcije su predstavili Jelena Jakovljević Bin Drai iz Dubaija, Nikola Marjanović i Ines Janković iz Srbije, crnogorska kreatorka Bojana Rosić i modna kuća Bellissima.

Čast da otvori modni događaj pripao je gošći iz Dubaia, koja je predstavila liniju “Duchess by Jelena”, a koja se prema njenim riječima nadovezala na prethodne radove.

“Kada kreiram, ja modele pravim za sebe. Za ženu koja je Evropljanka, ali živi u arapskom svijetu. Svaka žena koja želi da izgleda sofisticirano, svaka mama, poslovna žena i na neki način konzervativna žena koja želi da se obuče moderno, može da pronađe komad u bilo kojoj od mojih kolekcija”, objasnila je Jelena koja je inače iz Srbije.

Jelena kaže da dugo vremena nije posjetila Podgoricu, kao i da je presrećna što je imala čast da prikaže svoju kolekciju crnogorskoj publici.

“Utisci su fenomenalni, prepuna sam vrlo pozitivnih emocija, utisaka. Jedva čekam da odem nazad u Dubai i pokažem im slike – da vide šta se dešava uopšte u Crnoj Gori, u Podgorici, koliko se samo izgradilo za ovih deset  godina koliko nisam dolazila.

U Dubaiju je uvijek toplo, dok su ljeti nepodnošljive vrućine, Jelena kaže da se dolaskom ovdje lako prilagodila temperaturnoj razlici.

“Dosta mi je više sunca, plaže, tako da mi je ovo vrijeme baš godilo, obradovala sam se kiši. Poslije 15 godina koliko živim u Dubaiju, konstatno je lijepo vrijeme, stoga mi je ovo baš prijalo.

Drugo veče Fashion Connectiona pod nazivom Alegra krstarenja, rezervisano je za samostalnu reviju modne kuće Mona, a održaće se takođe u Atlas Capital centru, večeras u 21 sat.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje