PLATINASTO-PLAVA KOSA: Trend koji traje decenijama!

0
4741

Svi odjednom pričaju o plavušama! Novi trend je platinasto plava kosa, i to samo jer je jedna starleta odlučila da promijeni svoj imidž. U redu.  Ali to je zabluda. Platinasto plava kosa popularna je već decenijama!

Izbjeljivanje plave kose bilo je zastupljeno i 80-ih. Na fotografijama ispod pogledajte Madonu, Deboru Hari, Merlin Monro, Kejt Mos… poznate dame koji su krasile naslovnice decenijama unazad.

Jesi li se nekada zapitala kako bi baš tebi stajala platinasto plava boja kose?

Da li je baš ovakva boja kose pogodak u svakom smislu?

Ne. Nikako. Prvo, ovu boju treba održavati. To podrazumijeva (veoma) često farbanje korijena, kako predivno zamišljena frizura ne bi izgledala kao zapuštena i neuredna. Samim tim, potrebno vam je i dosta novca.

Već viđeno da djevojkama svijetle puti i tamnih očiju ova boja kose pristaje, a šta je sa onim tamnoputim djevojkama sa svijetlim očima?

Sjetite se Kristine Agilere i spota za pjesmu Dirty. Zanemarite one crne pramenove… ali Kristina je 2000. godine furala platinasto plavu boju kose, i uz njene plave oči savršeno je pristajala.

I onda se opet vraćamo na početak – sve zavisi od osobe do osobe. Ako ste dovoljno hrabre da isprobate ovaj trend – samo naprijed! Ali, ne zaboravite… to je samo trend… koji prolazi. Pokušajte da sačuvate vašu kosu zdravom i sjajnom.

Evo galerije koja vas može inspirisati.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje