PISMO KOJE OTKRIVA ISTINU: Viktorija Bekam priznala da se kaje zbog mnogih stvari

Svako od nas ima poruku koju bi, kad bi mogao, uputio mlađoj verziji sebe, pa tako i modni mogul Viktorija Bekam. Kaje se Viktorija, mnogo.

0
1410

Žena biznsimen, dizajnerka, model i nekadašnja članica britanske pop grupe Spice Girls nedavno je za britanski Vog objavila pismo koje je upućeno osamnaestogodišnjoj Viktoriji.

Pismo je prepuno savjeta i životnih upozorenja. Bekamova se kaje zbog mnogih stvari. Njeno pismo može odlično da posluži svim mladim djevojkama koje su nalaze na životnim prekretnicama, koje imaju probleme sa samopouzdanjem i koje misle da su gore od drugih.

“Nauči da slaviš svoje nesavršenosti. Ovo je ono što želim da ti kažem. Dozvoli svojoj koži da diše, nosi manje šminke i nemoj nikad da dozvoliš šminkeru da ti obrije obrve. Posledice su trajne. Stavljaćeš lak za kosu kao besna, ali će volumen svejedno da splasne vremenom. Iskuliraj se sa momentom – želim da mi kosa izgleda kao da sam izašla iz tunela u kojem duva vetar. Ovo bi isto trebalo da kažem – ostavi grudi na miru. Sve ove godine pokušala si to da porekneš – preglupo. To je znak nesigurnosti. Ceni ono što imaš”.

Viktorija nikad javno nije htela da prizna da je imala estetskih zahvata i ovim pismom je htjela da isktakne kako je bilo glupo sakrivati ono što je bilo vidljivo.

Ona je u pismu opisala i brak sa Dejvidom Bekamom koji je prolazio kroz uspone i padove.

“On više ne igra u prvom timu kao ranije. Sad si ti ta koja je popularna. I dalje ima onaj sladak osmeh. Čisto da znaš tražiće ti broj”.

Bekam je pismom poentirala ono što muči sve nas – nesigurnosti, strah od nepoznatog, budućnosti, ali na kraju ipak stvari dođu na svoje ili na mjesta na koja najmanje očekujemo.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje