LJEPOTA: Ovo su najljepši silikoni Holivuda!

0
3955
Sarah Jessica Parker

Neke žene pretjeruju sa silikonima, pa je i više nego očigledno da su išle pod nož. Ali ove poznate dame su to odradile veoma diskretno, čak ćete se zapitati da li su to stvarno silikoni, ali jesu, vjerujte nam.

Halle Berry
Halle Berry

Hali važi za jednu od najljepših žena u Holivudu. Ona je silikone ugradila 2000. godine.

Kate Hudson
Kate Hudson

Kejt je poznata po svom širokom osmijehu. Sjetite se žute haljine iz filma Kako izgubiti dečka za deset dana, e pa ta haljina bi joj sada mnogo bolje stajala. Nakon tog filma, Kejt je ugradila silikone koji izgledaju veoma prirodno. Bravo, Kejt!

Nicole Richie
Nicole Richie

Nikol je poznata po brojnim skandalima koje je izazivala na žurkama sa Paris Hilton. Ako se sjetite tog vremena, Nikol uopšte nije imala grudi. Sada, Nikol je divna žena i majka dvoje djece.

Gwen Stefani
Gwen Stefani

Gven, što je starija to bolje izgleda! Na samom početku karijere nosila je top preko grudi, koji je bio prazan. Na slici vidite da je Gven ugradila silikone.

Christina Aguilera
Christina Aguilera

Kristina je započela karijeru u poznatom šouu The Voice, gdje nije imala ovakve atribute. Kako vam se dopadaju njeni silikoni?

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian

Kortni se našla na listi stranih medija kao jedna od dama koja ima diskretne i lijepe silikone. Ona ih je ugradila veoma mlada i to nikada nije krila.

Carmen Electra
Carmen Electra

Ona je Playboy zvijezda, zato morate priznati da nije pretjerala.

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker

Kerino poprsje u drugom dijelu filma Seks i grad svi su primijetili.

Selma Hayek
Selma Hayek

Selma važi za jednu od žena sa najljepšim oblinama u Holivudu!

Nicole Kidman
Nicole Kidman

Nikol je silikone ugradila još 1997. godine! Nemamo ništa da zamjerimo, ali ako ova zgodna glumica nastavi sa operacijama na licu, uskoro neće prepoznati samu sebe.

Tara Reid
Tara Reid

Ako pogledate stare slike ove glumice, uočićete razliku. Tara ne krije da je ugradila silikone, kao i to da je išla na liposukciju. A mi kažemo – Tara, a teretana, trčanje, malo vježbanja, ništa?

Šta vi mislite o ovim silikonima, da li su im bili potrebni?

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje