OTVOREN VII BALKAN ART FASHION EVENT: Duh italijanske mode u Beogradu

0
1263

Sedma smotra mladih modnih dizajnera iz regiona BAFE – Balkan Art Fashion Event, koja će ovog puta predstaviti stvaralaštvo gotovo 60 autora odabranih konkursom, svečano je otvorena sinoć izložbom Stefana Kokovića i trajaće do 25. decembra 2015. U okviru ovog izdanja BAFE-a publiku očekuje tri dana revija u prostoru Studentskog kulturnog centra u Beogradu, kao i zanimljiv prateći program u vidu izložbi i modnih performansa.

Sinoć sa otvaranja

Izložbom poznatog beogradskog fotografa mlađe generacije Stefana Kokovića svečano je otvoren zimski Balkan Art Fashion Event. Riječ je o četvrtoj, samostalnoj izložbi ovog autora, koja je rađena u saradnji sa Academia Del Lusso u Beogradu, gdje su predstavljeni radovi za koje je Stefanu kao inspiracija poslužio Milano, a tamo su neke od fotografija i nastale. Pored poznatih italijanskih modela koji iza sebe imaju rad sa vodećim modnim kućama poput Dolce and Gabanna, na fotografijama će se naći i javne ličnosti sa srpske scene, poput Lene Bogdanović, Ane Štajdohar, Bojane Ordinačev, Dragane Mićalović, Viktora Savića, Sare Jovanović, reprezentativca Srbije u odbojci Aleksandra Okolića.

Izložba fotografa Stefana Kokovića

Na dvanaest revija u SKC-u svoje kreacije će predstaviti blizu 60 autora iz Bosne i Hrecegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Srbije koji su odabrani na konkursu, na koji je pristiglo je više od dvesta prijava.  Revije će se održati od 20. do 22. decembra, a program svake večeri počinje u 19 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje