OSTVARENJE SNA ZA SRPSKE DIZAJNERE: Zvonko, Marina i Bata predstavili kolekcije u Njujorku!

0
4065

17.  februar za srpske dizajnere, Zvonka Markovića, Batu Spasojevića i Marinu Mićanović ostaće kao poseban datum u njihovim životima. Prije dva dana, dizajneri su svoje kreacije predstavili na na Art Hearts Fashion NYFW – na njujorškoj nedjelji mode.

Napomenućemo da je Zvonko Marković, prvi dizajner iz Srbije, ali i iz istočne Evrope uopšte, koji je učestvovao na na najprestižnijoj modnoj manifestaciji – Nedelji visoke mode u Parizu u julu prošle godine.

Elegancija na Zvonkov  način ponovo nas je podsjetila da je damski izgled zaista neprolazan trend.

Modeli dizajnerke Marine Mićanović odišu ženstvenošću, seksepilom, ali i nizom originalnih dizajnerskih ideja. Marina je svoje uzbuđenje prenijela našem portalu i prije samog odlaska, a nakon što se san ostvario Marina kaže: “Želim svakom bar djelić svoje priče, ali da prethodno vjerujete da je sve moguće i da to i sebi privučete, da nađete inspiraciju i da budete nekom inspirativni”.

Naravno, kao i uvijek Bata Spasojević je ostao dosljedan sebi, pa ni jedan detalj nije prepušten slučaju – od bodi art makeup-a koji je spojio njegove kreacije sa duhom grada koji nikada ne spava, preko unikatnih detalja koji su upotpunili umjetnički izražaj dizajnera. Ova kolekcija je u potpunosti ispratila savremene tendencije i urbanog načina modernog života.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje