Organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere

0
1456

 

Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere pod sloganom “Od skice do realizacije”. Konkurs je otvoren do 10. aprila 2015. i namijenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije. Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji Balkan Art Fashion Event, koja se ovog maja realizuje šesti put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

 

Prijava bi trebalo da sadrži CV autora i skice modne kolekcije ili fotografije realizovanih odjevnih komada u JPG ili PDF formatu. Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2015” svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu office@bafe.rs.

BAFE je u pet prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija. Posljednje izdanje Balkan Art Fashion Event-a izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje