On je san svake djevojke!

0
5345

Već duže vrijeme važi za najpoznatijeg blogera i najtraženijeg muškog modela. On je Mariano Di Vaio.

Mariano je rođen 9. maja 1989. godine u Milanu. Ovaj Italijan radio je kampanje za mnoge modne kuće, pa i za one najprestižnije kao što su Cavalli, Galliano, Alexander McQueen, Marc Jacobs i mnoge druge. 

Sa osamnaest godina otišao je u London gdje je počeo da radi kao model, željeći da ostavri svoj najveći san – da postane glumac. Tih godinu dana u Londonu studirao je i glumu. “Gluma vas uči kako da upravljate svojim osjećanjima i ona može mnogo da vam pomogne u životu”, rekao je Mariano za fashionela.net . London i Njujork su mu omiljeni gradovi. Za Njujork misli da je veoma zabavan i super grad.

Vjerovali ili ne, momak sa ovakvim tijelom najviše voli da jede picu i pije pivo. Mariano je jednom izjavio da je on od onih naručite-picu-i-kupite-pivo momaka.

Svoju uspješnu karijeru unaprijedio je sopstvenim modnim blogom, za koji ima slikanja svake nedjelje, kao i osnivanjem svoje modne linije nakita za muškarce.  Na Instagramu ima preko dva miliona pratilaca, uglavnom djevojaka, da.

 

Mariano je već dugi niz godina u vezi sa Eleonorom Brunaći, koja se takođe bavi modom. Ona živi u Peruđi, a njen dragi je već duže vrijeme na relacijama Amerika-Španija-Engleska-Italija. Održavaju vezu na daljinu i često objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama.

 

Ovaj uspješni maneken prije dva mjeseca posjetio je i Crnu Goru, i slikao se u Starom gradu u Budvi za svoj blog. Po njegovim komentarima oduševljen je Budvom i našom zemljom.

Mnogi muškarci imitiraju ovog zgodnog manekena, prate njegove modne trendove i kopiraju njegovu frizuru.

Moto kojim se Mariano vodi je: “Budi ono što jesi i kaži ono što osjećaš.”

Pogledajte galeriju u kojoj vam predstavljamo više od 20 slika poznatog manekena i modela.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje