ODLAZAK NA NEW YORK FASHION WEEK – Vesna Miloševič u susret ostvarenju sna

0
3595

Povodom odlaska na New York Fashion Week, Vesna Milošević istakla je da je to veliki izazov za stvaranje nove kolekcije, kao i da joj njeno predstavljanje na ovoj prestižnoj Nedjelji mode predstavlja veliku inspiraciju za rad. Vesna ima velika očekivanja i u tom duhu je i dizajnirala i stvarala i haljine i nakit. New York Fashion Week smatra velikim ciljem te se tako stvorila i pozitivna i stvaralačka energija koja je dominantna u njenom životu.

“Zaista sam počastvovana što sam pozvana na NYFW i naravno da je to ogromna čast i ostvarenje ličnog sna. Prenijeću vam sve utiske kada se vratimo.” – izjavila je Vesna. “Serbia Fashion Week je zaslužan za mnoge napretke u mom stvaranju, baš na njemu sam imala priliku da od stvaranja umjetničkog nakita proširim svoje kreacije i na haljine i muška odijela. To je bio ogroman kora,k ali sam jako puno radila i trudila se da i kroz njega pokažem lični pečat, kao i u nakitu. Svaki komad je dio pozitivne energije. Mislim da od toga i zavisi kako će drugi to vidjeti i doživjeti”.

Nova kolekcija Vesne Milošević inspirisana je i dalje glamurom, ali povezana sa prirodom, duhom nastanka…boje su sve nijanse mora – tirkizne ka dubokoj plavoj i smaragdno zelenim tonovima. Tu su uvijek natur boje kože i crna. Rađena je za jednu femme fatale ženu 21.vijeka, ali prirodnu u duhu poput Eve u ovom dobu. Kolekcija zato i nosi ime “Green Eve”.

Usljed uspješne saradnje sa Moskvom, Vesna, očekivano planira da dio plasira i na rusko tržište.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje