ODBROJAVANJE: Uskoro počinje MERCEDES-BENZ FASHION WEEK Montenegro

0
1709

Crnogorska nedelja mode i dizajna – “Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro”, uz učešće poznatih modnih dizajnera i brendova biće održana od 22. do 27. aprila u Atlas Capital Centru ,vinskom podrumu Šipčanik Plantaže i Delta City-u.

Crnogorsku nedjelju mode, pod nazivom “Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro”, organizuje Nacionalna modna komora Crne Gore koja postala pridruženi član Evropskog modnog savjeta.

Modna manifestacija predstaviće publici internacionalno poznata dizajnerska imena od kojih se neka, poput Jovana Petković, prvi put predstavljaju crnogorskoj javnosti.

Najnovijim  kolekcijama publici će se predstaviti Milena Đurđić, Marta Miljanić, Tijana Medenica, Jelena Roganović Đurić, gost iznaneđenja kao i modni brendovi OVS, US Polo Assn.

Nacionalna modna komora Crne Gore zvanični je predstavnik naše zemlje u Evropskom modnom savjetu (European Fashion Council). Njen osnovni cilj je implementacija programa Evropskog savjeta za modu koji sadrži 154 projekta koji se tiču mode ali i drugih sfera umjetnosti.

Crnogorska nedelja mode potencira povezivanje domaće modne scene sa tržištima u regionu, a sa krajnjim ciljem povezivanja sa vodećim centrima mode u Evropi i svijetu. Održavanjem manifestacije želimo pružiti mogućnost da se crnogorski modni kreatori i moda afirmišu, prije svega lokalno, a potom regionalno i šire, saopštio je Srđan Lubarda, izvršni direktor Nacionalne modne komore.

Cilj je da se pomogne svim mladim stručnjacima koji su angažovani u modnoj industriji.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje