ODBROJAVAMO: Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro od 15. do 19. aprila

0
1737

Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro manifestacija će biti održana od 15. aprila do 19. aprila ove godine, na dvije lokacije u Podgorici: vinski podrum Šipčanik Plantaže i Capital Plaza centar (galerija i na otvorenom). U skladu sa članstvom NFC Montenegro u Evropskom Modnom Savjetu, koji broji 23 zemlje članice Evrope na Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro događaju će se predstaviti: kolekcije internacionalnih dizajnera, domaći afirmisani dizajneri, mladi talenti (koji dobijaju sigurnu šansu da naprave prvi korak u realnom svijetu mode i da se predstave najširoj javnosti), prateći program vezan za modu – izložba instalacija i fotografija.

Prve večeri, 15. aprila, kolekcije će predstaviti Bata Spasojević, Edita Nimanbegu, IbroVu, Sanja Bobar, Milena Đurđić, a isto veče će pjevačica Emina Jahović Sandal promovisati svoju kozmetičku liniju parfema posredstvom drogerije Dama, koji su njeni ekskluzivni zastupnici za crnogorsko tržište.

U okviru modne manifestacije Mercedes-Benz Fashion Week biće organizovana izložba instalacija i fotografija. Instalacije koje će biti prikazane autorsko djelo su Jelene Đukanović, a pratiće ih izložba fotografija Relje Erakovića sa kojim radi u tandemu.

I na trećoj večeri, imaćemo prilike da vidimo nove kolekcije Tijane Todorović (Srbija), Donke Stankovski (Srbija), Milene Vujačić (Crna Gora), Antony Morato by Paradiso (Italija), Mirjam Bernard Varga (Slovenija) i brenda MAVI.

Zaštitno lice manifestacije Montenegro-Benz Fashion Week Montenegro je bivša Miss Slovenije i Miss Universe Slovenije, jedna od najuspješnijih slovenačkih manekenki IRIS MULEJ, koja od nedavno živi i radi u Crnoj Gori. Fotografiju i idejno rješenje radio je Miodrag Marković, šminku i frizuru potpisuje Ljubica Bulatović by Zoran, haljina je dizajnersko djelo Edite Nimanbegu – EDEN Atelier. Lokacija za snimanje bila je Capital Plaza, a na fotografiji je i novi automobil Mercedes C-class Coupe.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje