NYFW: Tom Ford predstavlja kolekciju u septembru koja će odmah biti dostupna za kupovinu!

0
934

Tom Ford učestvovaće na nedelji mode u Njujorku, zakazanoj u septembru.

Poslije nekoliko sezona pauze, dizajner se ponovo vraća tradicionalnom modnom kalendaru. Njegova posljednja revija bila je predstavljanje jesen/zima kolekcije u Los Anđelesu 2015. godine.

U februaru je ovaj dizajner objavio svoje planove, da se vrati revijama sa novom „consumer-friendly“ kolekcijom za sezonu jesen/zima 2016, koja će odmah biti dostupna za kupovinu.

„U svijetu koji je postao sve više neposredan, trenutni način prikazivanja kolekcije, četiri mjeseca prije nego što bude dostupna kupcima je zastarela ideja koja više nema smisla. Živjeli smo u modnom sistemu koji je iz drugog doba”, rekao je Ford u saopštenju.

„Naši klijenti žele kolekciju koja je odmah dostupna. Modne revije i tradicionalni modni kalendar kakve poznajemo ne funkcioniše kao nekada. Trošimo ogromnu količinu novca i energije da organizujemo uzbudljiv događaj suviše unaprijed od momenta kada je odjeća, u stvari, dostupna klijentu. Ako budemo prikazivali kolekciju u momentu kada ona pristiže i u radnje, utisci i zadovoljstvo kupaca koje ponesu sa revija će biti neposredniji, što će svakako uticati na njihovu želju da odjeću pribave što prije ne bi li je nosili.”

Burberry će takođe započeti sa ovom praksom prikazivanja odjeće koja će odmah biti dostupna za kupovinu ove sezone u septembru.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje