NOVO U CRNOJ GORI – KLIK TAXI – Prva besplatna taksi aplikacija

Potpuno besplatno pozivanje taksija na samo jedan Klik!

0
1641

 

Ne morate da pamtite brojeve telefona ili da zaustavljate taksi na ulici, nema dugog čekanja na vezi, potrebno je samo par sekundi da pozovete taksi.

Klik taxi posjeduju samo legalna taksi udruženja što garantuje sigurnost od bilo kakve prevare.

Sve što je potrebno jeste da instalirate aplikaciju na App Store-u ili Google Play prodavnici – ukucate KLIK TAXI i riješite se predugog čekanja ili dugog pozivanja taksi vozila.

Za sada je sklopljen dogovor sa oko 30 taksi udruženja u Baru, Beranama, Bijelom Polju, Budvi, Cetinju, Kotoru, Nikšiću, Podgorici, Tivtu i Ulcinju. Veliki broj udruženja je sporiji u prihvatanju IT promjena. Međutim, u toku je potpisivanje ugovora i obuka za korišćenje softvera kod još nekoliko udruženja.

Aplikacija funkcioniše vrlo jednostavno, a potrebno je samo da izaberete grad, upišete lokaciju gdje želite da taksi dođe po vas i odaberete taksi udruženje. Biće vam izlistan cjenovnik za izabrano taksi udruženje. Ubrzo nakon naručivanja ćete dobiti obavještenje od dispečera.

Ukoliko se često vozite na određenim lokacijama, možete iste dodati u omiljene. Upišete naziv lokacije, npr. Kuća, Posao, Škola… unesete lokaciju gdje želite da taksi dođe po vas i izaberete grad. Omiljenim lokacijama možete dodati neku od ikonica u ponudi kao asocijaciju.

Korisnici aplikacije će moći da pristupe i informacijama o gradskom prevozu, kao i turističkom vodiču koji će uskoro biti kompletan.

Ova aplikacija vam pruža jednostavno, brzo i lako obezbjeđivanje taksija samo jednim klikom!

Isprobajte! Klik taksi aplikacija postaće vaša svakodnevnica!

Više informacija o aplikaciji i direktno preuzimanje možete realizovati putem sajta www.KlikTaxi.me

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje