NOVI PROLJEĆNI TREND: Ovo će nositi samo dame specifičnog ukusa

0
2567

Ovog proljeća moderne su pantalone, koje će se sa malom vjerovatnoćom na prvi pogled svidjeti velikom broju djevojaka i žena. To su takozvane Culottes – široke pantalone dužine preko koljena. Khm, hm…

Da se razumijemo, ovim trendom nisu oduševljene ni svjetske blogerke, ali sigurni smo da postoje dame koje bi ovaj komad mogle da nose i ujedno izgledaju veoma moćno. Culottes su elegantne, zabavne i neobične, najljepše stoje visokim djevojkama u kombinaciji sa baletankama, ili onim manje visokim u kombinaciji sa visokom štiklom. Jer, jasno je da vas ove pantalone vizuelno skraćuju, zar ne?

Ove pantalonice nosile su se 60-ih i 70-ih, dok su već krajem 80-ih potpuno iščezle. I naravno, opet su tu, jer se moda vrti u krug. Stare stvari se uvijek vraćaju (zato dobre komade čiji je trend nošenja prošao, ipak ostavite negdje u ormanu).

Ipak, modne blogerke su bile toliko inspirativne da su pobile mnoga loša mišljenja o ovom trendu. Naša galerija je pravi dokaz za to, stoga pogledajte preko 30 kombinacija koje će vas ostaviti bez teksta.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje