NOVI KONKURS U TOKU: A`Design Awards 2015 proglasio pobjednike za najbolji dizajn

Međunarodnio takmičenje A’ Design Awards & Competition je objavilo najbolji dizajn u svim oblastima dizajna za 2014 - 2015 godinu.

0
1078

 

A’Design Award & Competition, najveća svjetska nagrada u dizajnu je objavila je rezultate takmičenja u dizajnu za 2014 – 2015 godinu: 837 pobjednika iz 83 zemalja u 89 različite discipline. Radove učesnika je pažljivo ocjenjivao međunarodni žiri sastavljen od iskusnih akademika, uvaženih novinara profesionalaca i iskusnih preduzetnika koji su se detaljno posvetili radovima dok su glasali.

Rezultati A’Design takmičenja se objavljuju 15. aprila svake godine. Najbolji proizvodi, projekti i usluge koje odišu najboljim dizajnom , tehnologije i kreativnost su nagrađene u ovom takmičenju. Kao znak nadmoći u dizajnu i inovacijama. Postoji pet nivoa rangiranja: Platinum, Gold, Silver, Bronze i Iron A’Design nagrada. Ove nagrade se dodeljuju svake godine u svim disciplinama. Dizajner, kompanije i institucije iz svih zemalja se svake godine pozivaju da odaju priznanje svojim djelima učešćem u ovom takmičenju.

A’ Design nagrade se dodjeljuju za: Dobar Prostorni dizajn (Arhitektura, dizajn Enterijera, Urban dizajn i Pejzažna arhitektura) Dobar Industrijski Dizajn (Dizajn Proizvoda, Uređaja, Vozila i Dizajn Mašina), Dobar Reklamni Dizajn ( Grafički dizajn, Marketing Dizajn), Dobar Modni Dizajn ( Dizan Odeće, Modnih Dodataka, i Dizajn Obuće) Dobar Dizajn u oblasti Usluga, Strategija, Kvaliteta i Inovacije) takođe i Dostignuća u Umetnosti i Literaturi.

Dok je izdanje za 2014 – 2015 godinu završeno, takmičenje za 2016. godinu je otvoreno. Zainteresovani dizajneri, umjetnici arhitekte i kompanje mogu da se registruju i prilože svoje radove na ovom linku  gdje mogu naći sve informacije u vezi sa takmičenjem kao što su kriterijumi, važni datumi, imena sudija, obrasci.

A’Design Awards su osnovane kako bi podigle svijest o dobrom dizajnu. Krajnji cilj A’Design takmičenja je da podstakne dizajnere, kompanije i brendove cijelog svijeta da stvore bolji proizvod, uslugu i sistem koji će doprinijeti čovječanstvu. A’Design Awards takmičenje podstiče dizajnere širom svijeta da stvaraju proizvode i projekte koji bi nudili veću funkcionalnost, superiornu estetiku, efikasnost, održivost i učinak.

Saznajte više o A’Design Award & Competition na http://www.nagradazadizajn.com

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje