NOVA KOLEKCIJA DONOSI I TORBE: Mihano Momosa kreira za savremene princeze!

0
4081

Za Mihano Momosa SS 2017 kolekciju osnovni cilj  je sagledavanje ženskog senzibiliteta sa sasvim novog stanovišta što je rezultiralo kolekcijom čiji svaki pojedinačni dio predstavlja jedinstven način na koji savremena žena komunicira sa svojom okolinom, u prvi plan stavljajući svoju nježnost koja je ujedno i njena najveća snaga.

Modeli ostaju prepoznatljivi i lepršavi, ali korišćenjem savremenih materijala, dizajner Mihailo Anušić, svojoj kolekciji dodaje neočekivani izraz, pa vazdušasti materijali nježni na dodir imaju čvrstu strukturu i koriste se za izradu modernih pantalona, haljina, bluza i jakni koji po svojoj nosivosti mogu da se svrstaju u ready to wear, ali po izgledu spadaju u haute couture.

Korak s vremenom Mihano Momosa ovaj put hvata najpre kroz izradu pantalona i košulja modernog kroja, a zatim i upotrebom svog atraktivnog logoa u izradi istih.

Svoje carstvo Mihano Momosa obogaćuje kožnim tašnama simbolično nazvanim Olya. Tašna dolazi u dvije, za brend prepoznatljive boje: plavoj i nježno rozoj. Tašna je po svom izgledu još jedan odraz filozofije brenda: ona je moderna, praktična i izdržljiva, ali estetski primamljiva i odiše nježnošću na način na koji Mihano Momosa to oduvijek omogućava svojim savremenim princezama.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje