NIKŠIĆ: Nina Muratović je novi WORLD TOP MODEL CRNE GORE 2018

World Top Model Crne Gore za 2018 je predivna Nina Muratović iz Nikšića, koja je prema ocjeni italijanskih skauta izabrana da predstavlja svoju državu.

0
2886

Ovo značajno svjetsko modeling takmičenje organizuje poznata modna agencija Major Model Management Milano, a koja ima svoja predstavništva u više od 20 svjetskih modnih centara. Na svjetskom izboru okuplja djevojke iz 40 zemalja.

Nina je model modne agencije Abc models Mgmt International, koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i u Beču. Profesionalni rad agencije Abc models Mgmt, s iskustvom od 20 godina uspješnog rada u svijetu modne industrije, prepoznaju svjetski stručnjaci iz modnog svijeta i u Ženevi u toku 2015. godine daju upravo ovoj agenciji međunarodno priznanje za najbolju model management agenciju u Istočnoj Evropi. Tako je uslijedila i odlična saradnja s Major Model Milano, koja je upravo u agenciji Abc pronašla poslovnog partnera kako u organizaciji izbora World Top Model Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine tako I u “placement-u” profesionalnih modela.

World Top Model je najjače modelling takmičenje u svijetu, gdje pobjednica na svjetskom izboru potpisuje zagarantovani model ugovor s modnom agencijom Major Model iz Milana u iznosu od 200.000 eura! Prošle godine, takav ugovor potpisala je kineska manekenka Catia Xiao, koja je odnjela titulu World Top Model 2017, a nadamo se da će naša Nina Muratović biti njena ovogodišnja nasljednica.

Inače, Nina Muratović je odlična učenica gimnazije, a u slobodno vrijeme se aktivno bavi horskim pjevanjem i sviranjem klavira te slikarstvom.

Nina, mi ti želimo puno sreće na svjetskom izboru World Top Model 2018 koji bi se trebao održati krajem ove godine u Kini!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje