NIKAD NIJE KASNO: Pet svjetskih modnih blogera 50+

0
2880

 

Biti modni bloger danas je postalo ozbiljno zanimanje u svijetu. Zato su se tome posvetile i starije dame, kojima kako pojedini kažu, to i ne priliči. Pogledajte pet dama kojima godine ne mogu ništa.

Teško je povjerovati da ova moderna i elegantna dama zapravo ima 79 godina. Dorrie Jacobson je penzionisana Playboy zečica, model i šminkerka. Veoma impresivan spisak, zar ne?  Prirodna ljepota i prepoznatljiv stil je ono po čemu je Dori takođe poznata.

Sakramento Amate je profesorica engleskog i španskog jezika, kao i nutricionista. Za nekoga sa takvom kombinacijom zanimanja ova dama izgleda previše moderno, šta mislite? Sakramento ima jedinstven modni ukus  koji svakodnevno ističe. Za nju, stil je nešto više od uklapanja boja.

Evo još jednog iznenađenja – Judith, 71 -godišnja blogerka čija odjeća istovremeno izaziva divljenje i šok. Većinu svog života radila je kao psihijatrijska medicinska sestra u vanrednim situacijama. Prilično neočekivan posao za ženu ovakvog izgleda. Posao koji joj je donio mnogo stresa u životu, nije ostavio traga na njenom licu. Kako vam se dopada njen stil?

Ovo je Arijana – 51-godišnja dama koja je takođe u svijetu mode veoma aktuelna. Živi i radi u Montrealu. Zaljubljena je u vintage odjeću i voli sve što je jednostavno, a ujedno i kreativno. Arijana voli eleganciju i ne zna za granice – stil od kojeg ne odustaje. Govori japanski jezik, a radi i kao instruktor joge.

I na kraju, Ari Seth Cohen sa svojim ekskluzivnim blogom. Po čemu je ona posebna? Pa, ona je jedna od pet dama koja ima svoj modni blog, i najambicioznija je među njima. Svakodnevno izbacuje fotografije u različitim kombinacijama. Voli svoju plavu kosu, a najčešće lokacije za fotografisanje bira najprometnije ulice Njujorka.

 

Šta mislite o ovim damama? Da li su uspjele da vas inspirišu?

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje