NAJORIGINALNIJE VJENČANJE: Fotografije koje su obišle svijet!

0
3752
Zatvorite oči i zamislite svoje idealno vjenčanje. Bijela vjenčanica dostojna kraljevskog bala, opušteno slavlje na plaži uz nekoliko najdražih prijatelja, strateški postavljen baš svaki cvjetni aranžman, mjesecima slagana lista sjedenja… Šta se od ovoga nalazi na listi vaših svadbenih prioriteta?
O svim ovim zamornim pojedinostima ni sekunde nisu razmišljali Ainsley Hutchence i Sebastien Fogere. Mlad i nevjerovatno cool par iz Australije priuštio nam je ogromnu porciju originalnosti i zavisti fotografijama svog spontanog svečanog ljubavnog udruživanja. Fotografije koje su se polako počele širiti svjetskim medijima prikazuju nekonvencionalno vjenčanje mladih ljudi, dajući nam do znanja kako su se veoma dobro zabavili na svom izletu u Las Vegas. Inspirisani nisu bili ničim drugim osim humorom, a upravo takve su ispale i fotografije s njihovog stylish izleta.

S obzirom da su oboje već bili u braku, usaglasili su se oko toga da tim činom više ne komplikuju svoje živote niti da troše velike količine novca koje bi radije dali za putovanje. Ipak, pet godina nakon što su se upoznali u lokalnom baru i osjetili ljubav na prvi pogled, počele su nicati ideje o Las Vegasu i nezaobilaznom Elvisu koji predvodi obred, vođene isključivo dobrom zabavom. S obzirom da je od spomenutog vjenčanja prošlo godinu dana, Ainsley i Sebastien su godišnjicu proveli na Baliju te ponovno poveli svoju prijateljicu fotografkinju. Rezultat je, pogađate, opasno dobar.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje