MY LIFE IN COLORS: Nove ChicIB torbice inspirisane Karibima

Topli prolječni dani, nadolazeće ljeto, pješčane plaže i duge ljetne večeri i ove sezone inspirisali su hrvatsku dizajnerku Ivanu Bičanić za novu proljeće/ljeto 2017. kolekciju sada već omiljenih ChicIB torbica.

0
1222

Nova My life in colors kolekcija uz već poznate modele, uvodi i potpune novitete u vidu izrade i nadahnuća kojeg je ovoga puta pronašla u savršenom spoju umjetnosti i mode.
„Karibi i antigua nadahnuli su me u novoj kolekciji koja je ovoga puta potpuno prilagođena mojoj želji da spojim dvije ljubavi u jedno, modu i umjetnost. Kolekcija je nastala u saradnji s umjetnicom slikarkom Alesijom Kortezi koja je je naslikala moje želje, a koje su onda štampane na nove ChiCIB torbice. Vesele boje koje podstiču pozitivnu energiju i sasvim novi pristup kolekciji, vjerujem da će sve zaljubljenice u moje torbice podstaknuti na jedan novi i drugačiji doživljaj nošenja ovog ženama najomiljenijeg modnog dodatka“, otkrila je Ivana, koja još ističe da su sve torbice ručne izrade u kojoj je sva pažnja usmjerena na detalje koje nastoji dovesti do savršenstva.
Nova kolekcija je već dostupna putem ChicIB Facebook i Instagram stranice, a uz print torbice dostupne su i nove prolječne boje i modeli, a kako nam otkriva Ivana uskoro će svjetlo dana ugledati i ChicIB web shop putem kojeg ćete moći naručiti sve modele u ponudi.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje