MUŠKARCI MOGU DA ODAHNU: Pivski stomak je konačno u modi!

0
2517

I to vrijeme je došlo! Zadnjih nekoliko dana Instagram i Twitter bruje samo o novom ludom trendu u izgledu muškaraca! Napokon je prošlo doba hipstera i nabildovanih tetoviranih metroseksualaca! Pivski trbuščići su in!

Dadbod je skraćenica od Dad-body, tj. muškog tijela očeva! O čemu pričamo? Pa naravno o tijelu srednjovjekovnih muškaraca, blago dlakavih, sa snažnim rukama, neistaknutim snažnim ramenima i s pivskim stomačićem! Ha! Više nije in biti u teretani, paziti na svaki obrok i živjeti bez piva! Važno je izgledati kao svaki drugi muškarac kojeg muče obaveze, djeca, ljubavnice, automobili i divlje žene! Nema više straha! Više ne morate uvlačiti trbuh.

Dadbod su na svjetsku scenu progurali trenutno najzanimljiviji muški glumci na planeti! Leonardo Dicaprio i Chris Pratt, hvala vam!

E sada saznajte da li spadate u Dadbod muškarce! Dadbod je sredina između mladog muškog mišičavog tijela s pivskim trbuščićem. Ona opisuje muškarca koji je dovoljno jak da obrani svoju ljepšu polovinu od svih prijetnji i strahova, a kad legnu u krevet, dovoljno je mekan da mu na ramenu mogu sve djevojke ugodno spavati.

Šta kažete za ovaj trend?

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje