MUŠKA LJEPOTA: 15 različitih ideja kako da održavate bradu urednom

Večita muška dilema, da li je brada privlačna ili ne. Najnovija istraživanja su ipak pokazala da osobe ljepšeg pola nalaze muškarce privlačnijim kada imaju bradu.

0
3496

Ako će da vjeruju ženskom instinktu, onda bi muškarci trebalo da nose bradu, jer se veći broj dama odlučio za muškarca koji ima bradu staru od pet do 10 dana. Dakle, brada jeste privlačna. Međutim, ne smiju dopustiti sebi da „zarastu“ kao vukodlaci sa izgovorom „pa to žene vole“.

Bradi, kao i kosi, potrebno je redovno održavanje. Kako bi izgledala najbolje, dužina brade mora da se održava. Urednost je ključna stvar. Muškarci, ne smijete dozvoliti da vam brada izgleda neuredno. Svaki dan trimerom ili brijačem održavajte oblik, a linija bi trebalo da bude negdje na pola puta između adamove jabučice i brade. Naravno, eliminišite bradu sa obraza.

Kao i vaša frizura i brada može u ranim jutarnjim satima da izgleda raščupano i neuredno. Zbog toga, koristite fine češljeve i koristite malo kreme koja će vam ispraviti i ujednačiti oblik i ujedno učiniti vašu bradom mekšom. Ne zaboravite da hidrirate vašu kožu iako imate bradu. Možda vam se lice ne vidi, ali to ne znači da ne treba da ga održavate i njegujete.

Evo nekih ideja.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje