MONTENEGRO FW: Četiri boje dizajnera Igora Todorovića

2
3577

Drugo veče Mercedes-Benz Montenegro Fashion Week-a održalo se sinoć u Podgorici, a publika je imala priliku da pogleda Neprocjenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića. 

Glavna smjernica ove kolekcije bile su 50-te godine mode u Parizu i inspiracija kreacija poznatih brendova poput Diora i Balenciage. Upravo tim nasljeđem visoke mode, nastala je kolekcija srpskog dizajnera.

Todorović je kratko boravio u glavnom gradu Crne Gore, ali za Podgoricu i ljude u njoj ima samo riječi hvale.

“Ljudi su stvarno sjajni, vrlo gostoljubivi, dobro organizovani… i stvarno mi je bilo uživanje raditi sa takvim ljudima”, rekao je Igor za Modni Ritam. 

Već početkom decembra, dizajner putuje u Abu Dabi gdje će pregovarati o planovima za sljedeću godinu, a jedna od važnijih stvari jeste da će uspješni dizajner 2015. godine predstaviti svoju kolekciju u Parizu.

Galerija sa sinoćne revije

2 KOMENTARA

  1. Fashion Week Montenegro je te veceri imao Pun pogodak dolaskom u Podgoricu dizajnera Igora Todorovica : Vece Visoke mode ,Glamura onaj ko zna sta je lijepo Uzivao je Svjetska scena !!!

  2. Fashion Week montenegro je te veceri napravio pun pogodak dolaskom dizajnera Igora Todorovica iz Beograda :Visoka moda i Glamur na sceni ,koo zna sta je lijepo uzivao je u prelijepom ambijentu Atlas Capital centar

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje