MONTENEGRO FASHION WEEK: Sanja Bobar predstavila glamuroznu kolekciju

0
4361

Svoje prve modne korake mlada dizajnerka Sanja Bobar napravila je kao djevojčica, uz majku koja je radila u konfekciji. To je, kako kaže, činilo srećnom i smatrala je to za hobi, te je profesionalne studije magistrirala na Ekonomskom fakultetu.

“Shvatila sam da posjedujem talenat za ovaj posao i odlučila da to bude moj profesionalni poziv- smatram da nisam pogriješila”, prisjeća se Sanja za naš portal.

Na prvoj večeri Carling Fashion Week Montenegro dizajnerka je predstavila svoju drugu kolekciju.

Nova kolekcija je bazirana iskljucivo na dugim glamuroznim haljinama, rađenih sa dosta perli, kristala, čipke, svile i ručnog rada. Kolekcija nosi naziv Heart Of Fashion, a čini je 15 novih modela. Modeli koje smo sinoć imali prilike da vidimo odišu elegancijom, glamurom, a namijenjeni su damama za najljepše prilike u njihovim životima, kao što su vjenčanja, kumstva i slično.

“U ove modele sam pokušala da utkam ljubav koju nosim u sebi i sve to sam imlementirala u jedno! Inspiraciju uvijek pronalazim u sebi i svojim emocijama, time se vodim od početka i vjerujem da samo tako mogu da stvaram sopstvene autentične modele”, kazala je Sanja.

Kolekciju prikazujemo u galeriji ispod.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje