MONTENEGRO FASHION WEEK: Pristupačne cijene fenomenalne kolekcije Mirjam Bernard Varge

0
1692

Slovenska dizajnerka Mirjam Bernard Varga otvorila je završno veče Mercedes-Benz Fashion Week-a Montenegro novom kolekcijom punom proljećnih i ljetnih boja.

“Moj smisao su materijali u fazonu Kavalija, Dolče i Gabana, Valentina, oni koji slave žensko tijelo. Mislim da ovako nešto nema u Crnoj Gori i moji utisci su da je publika bila oduševljena”, rekla je Mirjam za naš portal.

Dizajnerka sarađuje sa djevojkom iz Bosne koja kreira kaiševe po njenom nacrtu, pa je ova kolekcija upotpunjena i detaljima, kao i Helenadia nakitom.

Modele su nosile i plus size djevojke, kao i nekadašnja Mis Universe Slovenije Iris Mulej, zaštitno lice ovogodišnje Crnogorske nedjelje mode, koja je spontano i nježno pokazala publici svoj trudnički stomak.

“Volim da slavim žensko tijelo, sve žene su lijepe bez obzira na kilažu. Vidjeli ste koliko su sve lijepe, a Iris je bila savršena za kraj”, kaže dizajnerka.

Varga je nekoliko dana boravila u Podgorici i primijetila da Crnogorke mnogo vode računa o svom izgledu, njeguju svoj stil i  kaže da ni muški pol ne zaostaje.

Slovenska dizajnerka jednu kolekciju predstavlja samo na jednoj manifeataciji, jer kako kaže njene cijene su veoma pristupačne i vrlo brzo rasproda kolekciju.

“Moje kreacije nisu skupe, cijene su između 200 i 300 eura, možda i manje, zato se moja kolekcija brzo rasproda, a to je i moj cilj. Kreiram tako da one žene kojima se nešto sviđa, to mogu sebi i da priušte”, rekla je dizajnerka za kraj.

Pogledajte njenu najnoviju kolekciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje