MONTENEGRO FASHION WEEK: Novom kolekcijom haljina Nada Koljenšić publiku ostavila bez daha

0
4376

Tokom druge večeri modne manifestacije Carling Fashion Week Montenegro, koja se održala u Delta Sitiju, publika je imala priliku da pogleda kolekcije Ivane Murišić, Nade Koljenšić, brenda Antony Morato i ruske dizajnerke Darie Razumikhine.

Crnogorska kreatorka Ivana Murišić predstavila je kolekciju M.A.S.H. neobičnih, ali nosivih modela. Ostala je dosljedna svom prepoznatljivom ručnom radu i kombinaciji kože sa prirodnim materijalima.

Nakon nje, novu kolekciju predstavila je takođe, crnogorska kreatorka Nada Koljenšić, koja se i ovoga puta odlučila za večernje toalete, odnosno haljine za specijalne prilike i nekoliko kompleta i kombinezona.

Nada je za izradu svoje Victory kolekcije koristila materijale kao što su svila, kašmir, vezeni til i ručno rađena čipka, a akcenat je bio na šljokicama. Dizajnerka je svojim svečanim, blještavim haljinama iz kolekcije ostavila bez daha sve djevojke iz publike.

Utisak je bio potpun uz nakit Marije Majić – MARA nakit koja je u okviru Nadine kolekcije predstavila sjajne komade minđuša, pojaseva, narukvica…

Uslijedila je i revija predviđena za muški pol. Uz iskusno poziranje, crnogorski manekeni predstavili su najnoviju kolekciju brenda Antony Morato by Paradiso.

I na samom kraju, kolekciju je predstavila ruska kreatorka Daria Razumikhina, čija kolekcija nosi naziv Dukley, a inspirisana je crnogorskom nacionalnom nošnjom.

Na kolekciji je radila punih godinu dana, tokom kojih je izučavala nošnju obilazeći gradove u Crnoj Gori poput Cetinja, Bara, Budve, Tivta.

Treće, završno veče crnogorske Nedjelje mode, održaće se večeras u Capital Plazi sa početkom u 20.30 sati, a ljubitelji mode imaće priliku da pogledaju revije crnogorske dizajnerke Marte Miljanić i srpske kreatorke Verice Rakočević.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje