Modni brend SISTERS CODE BY SBC imaće svoj debi na Beogradskoj nedelji mode

0
922

Švajcarski modni brend Sisters Code by SBC koji čini već dobro poznat trojac sestre Vladana i Bojana Veljković I Igor Jagić predstaviće svoju novu kolekciju “MAVERICK” 31. oktobra u hotelu Crowne Plaza, u okviru 40. jubilarnog izdanja Belgrade Fashion Week-a.

Kolekcija “Maverick” za proljeće – ljeto 2017. nastaje kao produkt ljudi koji su spremni da žive život obeležen čistotom duše i bezgraničnom ljubavlju. Kolekcija je inspirisana slobodom kao neophodnom stavkom za potpunu sreću. Boje koje dominiraju jesu bež, svijetlo braon, slonova kost, bijela, svijetlo siva upravo iz razloga, jer su to čiste boje, nježne baš sve ono što opisuje najljepši osećaj koji sloboda može da pruži, kao i crna boja koja predstavlja snagu i oštrinu. U kolekciji su zastupljeni većinom prirodni materijali kao što su muslin, viskoza, pamuk, trikotaža.

Konstrukcija modela teži jednostavnosti, oštrih i lepršavih krojeva. Stil koji karakteriše čiitavu kolekciju jeste “manje je više”. Kolekcija je namijenjena svim ljudima svjesnim sebe sa željom za bolje sjutra.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje