Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za dizajnere i fotografe

0
982

Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere i fotografe na temu – What inspires your life?. Izabrani autori dobiće priliku da svoj rad prikažu na manifestaciji Balkan Art Fashion Event koja će biti održana tokom novembra.

Prijava treba da se sastoji od CV-ja, portfolija sa skicama i foto/video materijalom, kao i sinopsisa u kome će dizajner/fotograf predstaviti koncept svog umjetničkog projekta i  otkriti šta ga je inspirisalo da krene u njegovu realizaciju.

Materijale sa naznakom Za konkurs slati na sledeću adresu: office@bafe.rs

Konkurs je otvoren do 15. oktobra.

BAFE definiše inspiraciju kao početnu varnicu iz koje nastaje umjetničko djelo ili ideja koja će jednog dana biti ostvarena. Neka vaša inspiracija pokaže da je moda umjetnost.

Balkan Art Fashion Event je modna manifestacija čija je svrha upoznavanje javnosti sa novom generacijom mladih stvaralaca iz Srbije i zemalja regiona. Posebnu pažnju BAFE posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odijevanje ne shvataju kao samo jednu od grana industrije, već i kao svojevrstan umjetnički performans koji se odvija kako na modnoj pisti, tako i na ulici.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje