MODNA AGENCIJA MONDAINE MODELS – U potrazi za novim licima

0
1418

Modna agencija Mondaine models, poznata po modnim događajima Fashion connection, Pal Zileri, Fashion show Bar i Dvije ure modne torture, i ovog septembra je u potrazi za novim licima kojima  će „osvježiti“ modne piste u Crnoj Gori i inostranstvu. Ova organizacija, koja će početkom novembra u Podgorici organizovati 18. Fashion connection, objavljuje kastinge za upis nove generacije (muški i ženski modeli starosti od 5-25 godina)  u prvu profesionalnu školu manekenstva u Crnoj Gori – Catwalk.

Bar – 24.09. fitnes centar “Borilački sportovi” (bivša diskoteka Holivud) u 12h 
Budva – 24.09. “Akademija znanja” (zaobilaznica) u 17h
Nikšić – 24.09. NK GYM, 1.sprat, robna kuća Nikšićanka u 20h
Podgorica – 25.09. Hotel ” City ” u 12 h

Tokom trajanja programa, koji će biti realizovan vikendom u pomenuta četri grada,  predviđene su sledeće aktivnosti:

-intezivne vježbe pravilnog hoda i držanja  uz stalni nadzor iskusnih – bivših i aktuelnih manekena iz Crne Gore i regiona.

-završna ispitna revija svih polaznika početkom mjeseca decembra 2016.

-svečana dodjela diploma.

Sandra Burić
Sandra Burić

“Sve  ove godine karekteriše nas uspjeh, jer smo ovom projektu pristupili studiozno, odnosno, sa planom i jasnim ciljem. Naši polaznici ne završavaju manekensku karijeru onda kada dobiju diplomu. Zapravo, tek tada sve počinje. Svi članovi prethodnih generacija bili su angažovani u okviru tv reklama, spotova, kampanja i revija. Veliki broj njih, putem naših kontakata sa inostarnim agentima, sada uspješno gradi karijeru širom planete. Iskreno, nije lako naći angažman za sve polaznike ali, za razliku od drugih, agencija Mondaine models tokom godine oragnizuje veliki broj modnih manifestacija, pa je logično da prednost pri biranju modela na kastinzima imaju nova lica koja smo sami “fabrikovali”. To nam i jeste bio cilj – osvježiti i osnažiti modnu scenu Crne Gore sopstvenim obučenim mladim snagama. Nadamo se da će i nova generacija iznjedriti buduće uspješne modele i manekene “, rekli su iz agencije.

Prijavite se!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje