Modeli modne agencije NATIONAL STYLE oduševili žiri i dobili brojne poslovne ponude

0
2064
National style modna agencija proteklog mjeseca poslala je tri člana u Aziju na svjetske izbore ljepote, gdje su predstavljali Crnu Goru. Lara Stešević na takmičenju Miss Tourism World, u Kini i Mongoliji, zatim Marko Rogač koji nas je predstavljao na Tajvanu na izboru Mister World Ocean i Mina Pejović koja nas je predstavljala na izboru Miss Model of the World, u Shenzhenu i Hong Kongu gdje je ušla u top 15 i osvojila titulu Best Model in National Costume. Marko se najbolje kotirao tako što je osvojio mjesto 1. pratioca na Taiwanu.
Pripreme su trajale od 14. novembra, u Taipeiju i Kaoshungu, gdje su imali razne aktivnosti, predstavljali se u narodnim nošnjama, odijelima, učestvovali u raznim humanitarnim organizacijama, sve vrijeme su imali različite foto sesije, zatim govore o ekologiji i očuvanju Planete Zemlje, okeana itd. Sva 3 naša modela su oduševili žiri i dobili su brojne ponude nakon takmičenja, o kojima ćemo zajedno odlučiti u predstojećem periodu. 
Modna agencija National Style postoji od 2011. godine i ovo nije 1. put da su naši članovi donijeli krune i titule. Jako uspješno sarađujemo sa svjetskom modnom scenom,a naši modeli nas uspješno predstavljaju u svijetu rekla je osnivač i vlasnik Nina Stanišić

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje