Miss and Mister Kids Montenegro: Ilda Huremović stigla do finala!

Ilda Huremović, djevojčica sa Daunovim sindromom iz Podgorice, stigla je do finala na takmičenju “Miss and Mister Kids Montenegro“.

0
2154

Iako ima poteškoće, ona se bori i grabi svoju sreću!

“Ilda gaji ljubav prema manekenstvu, poziranju, sceni i pisti. Sa samo sedam godina i pored toga što je smatraju drugačijom uspjela je da pokaže želju da svi čuju za nju i da se pojavi na televiziji”, priča uzbuđena majka Sara Huremović koja je dala mnogo izjava i za srpske portale.

Ona zajedno sa sestrom bliznakinjom male Ilde, Irmom, prati svaki njen uspjeh. Kako je objasnila ova mlada mama, njena ćerka počela je da se bavi manekenstvom kada je imala samo pet godina.

Ilda je, takođe, prva djevojčica sa Daunovim sindromom koja je prošetala pistom na humanitarnoj reviji sa samo pet godina. Tu humanitarnu reviju organizovala je poznata modna kreatorka Nada Koljenšić. Poslije toga je imala par revija i već dvije godine se bavi manekenstvom u modnoj agenciji National Style.

Na pitanje kako se osjeća Ilda povodom ovog uspjeha, majka Sara kaže da je njena ćerka presrećna i napominje da će se finalno veče tog takmičenja održati u Podgorici 21. marta. Taj dan se obilježava kao Dan djece sa Daunovim sindromom. 

Bravo Ilda, bravo mama!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje