MERCEDES-BENZ MONTENEGRO FASHION WEEK: Princeze sa raskošnih dvorova na reviji Edite Nimanbegu

Završeno je prvo veče jubilarnog XX MERCEDES-BENZ MONTENEGRO FASHION WEEK-a. U predivnom ambijentu event centra Imanje Knjaz, uz upečatljivu scenu (L&G studio) i dugom pistom, ljubitelji mode imali su priliku da uživaju u vrhunskim kreacijama više dizajnera i jednog brenda.

0
3298

MNEFW otvorio je sa svojom najnovijom kolekcijom, čuveni francuski dizajner Eymerice Francoise. U pitanju su kreacije visoke mode.

Eymeric Francois

Nakon prve revije, ljubitelji mode imali su priliku da uživaju u nešto ležernijem stilu koji je promovisala Snežana Dakić sa svojom najnovijom kolekcijom jesen 2016. Njenu reviju je na zanimljiv način najavila književnica Jelena Bačić Alimpić. Praćena pažnjom svih prisutnih, Jelena je pročitala odlomak iz II knjige njene trilogije “Kazna za greh”. Uslijedio je aplauz.

Snežana Dakić

Edita Nimanbegu, prva je Crnogorka koja se predstavila na jubilarnom izdanju nedjelje mode. Njena kolekcija je inspirisana prvenstveno radom poznatog modnog fotografa Tim Vokera, čiji modeli izgedaju poput modernizovanih princeza sa raskošnih dvorova. Takođe, dizajnerka je inspiraciju pronašla  i u djelima slikara Gustava Klimta, koji je iznad svega slavio ženu kao ispunjenje svrhe života, naročito u njegovom “zlatnom periodu”.

Edita Ninanbegu

Milena Vujačić se publici na ovom Montenegro Fashion Week-u predstavila sa najnovijom kolekcijom “Crna ruža” u kojoj su dominirale duge haljine. Jednostavnost izražena određenošću linija, kojoj notu posebnosti daje toplina materijala i simbolika boja, umjetnički je izraz kreatorke. Ovom kolekcijom je prikazala je upravo takvu ženu – čija je ljepota u jednostavnosti, ali čija duša treperi  pa oči onih koji je ugledaju zaiskre baš zbog posebne mističnosti koju nosi.

Milena Vujačić

Walone Fashion Group sa Kosova u okviru svoje revije pokazali su brendove Ceremonia, Chaton Dor i Bianco Vita. Tokom trajanja njihove revije, istinski ljubitelji mode mogli su da uživaju u neobičnim kracijama, koloritima i modelima. Prikazan je i jedan model vjenčanice.

Walone Fashion Group

Zatvaranje prve večeri crnogorske nedjelje mode, imala je čast da radi Maja Velemirov Tošković, novo ime na našem modnom nebu. Želja joj je da se kvalitetom i idejama pozicionira na tržištu. Zaključak je da  se žene u njenim kreacijama mogu osjetiti posebno i izdvojiti iz mase. Njene kreacije su za odlučne, neustrašive i hrabre žene. Maja je zabilježila prvi veliki aplauz za svoj rad.

Maja Tošović

Nakon revija, prisutni su imali priliku da uživaju u vinima, Somersby-iju i promociji proizvoda mnogobrojnih sponzora, a nešto kasnije zabava se nastavila u klubu The Living Room (Centre Ville), gdje su gosti u dobroj atmsferi nastavili druženje sa dizajnerima i modelima, do kasno u noć.

Zvanični fotograf događaja je Anes Lekić.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje