MERCEDES-BENZ FASHION WEEK MONTENEGRO: Bata Spasojević oduševio i crnogorsku publiku

0
2448

Revijom srpskog dizajnera Bate Spasojevića otvoren je sinoć 19. po redu Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro. Revije su prikazali i Edita Nimanbegu, Ibra Vukelja, Sanja Bobar i Milena Đurđić.

U okviru ove večeri pod nazivom BURRA Fashion Day poznata pjevačica Emina Jahović Sandal promovisala je  parfem Closer Swan City i kozmetičku liniju Loud.

Bata Spasojević je nakon Njujorka, Vašingtona i Novog Sada, svoju Individual kolekciju predstavio i crnogorskoj publici. Originalna i urbana kolekcija prisutne je ostavila bez teksta.

“Veoma sam zadovoljan kako sve ovo izgleda. Oduševljen sam scenom, modelima i samom organizacijom”, rekao je Bata za naš portal. Originalna kolekcija rađena od kože, krzna i štofa podigla je na viši nivo rad ovog priznatog dizajnera.

Unreal kolekcija Edite Nimanbegu sastojala se od elegantnih haljina među kojima je preovladavala crna boja, a dizajnerka je za kraj pokazala da je veoma talentovana i za kreiranje vjenčanica.

Brend IbroVu predstavio se kolekcijom Essential koju su činile svedene i uske haljine. Preovladavale su crna i krem boja, zato su se najviše istakle crvena i zlatna haljina od različitog materijala pripijene uz tijelo predivnih crnogorskih manekenki.

Reviju dizajnerke Sanje Bobar otvorile su nekadašnja misica Maja Maraš i Mis Crne Gore Nataša Milosavljević. Kolekciju Dare to wear činile su predivne elegantne i sofisticirane haljine koje su oduševile ženski dio publike.

“Nevjerovatno, ali već nakon revije su mi prišle djevojke da rezervišu neke haljine”, rekla je Sanja nakon revije. S obzirom da je i slogan ovogodišnje Nedjelje mode Revije su prodajnog karaktera, Sanja kaže da je oduševljena interesovanjem svoje kolekcije i da je ovakva kampanja bila pun pogodak.

“Mnogo sam srećna. Zahvalila bih svima koji su me podržali, večeras sam dobila veiliki vjetar u leđa, presrećna sam”, dizajnerka nije krila oduševljenje i dodala za naš portal da je veoma ponosna na ovu kolekciju. Revija je zatvorena pjesmom Romeo od Emine Jahović čije su parfeme manekenke nosile tokom defilea.

Crnogorska dizajnerka Milena Đurđić zatvorila je prvo veče Nedjelje mode svojom novom kolekcijom Dojč cafe koja je svojom praktičnošću i kreativnošću sve prisutne ostavila bez daha. Pored predivnih kombinezona, haljina i pantalona, zapazili smo i kožne komade koji su izgledali svjetski.

“Prvi put radim sa kožom i drago mi je da se ljudima dopalo. Volim da radim sa konstrukcijama, pa mi to pomaže da u modnom svijetu među sve više dizajnera ostanem drugačija”, rekla je Milena za Modni Ritam.

Drugo veče ove manifestacije održaće se 17. aprila u Capital Plazi gdje će biti organizovana izložba instalacija Jelene Đukanović i fotografija Relje Erakovića.

Prvo veče Nedjelje mode došlo je da isprati mnogo novinara, a za publiku se tražila i stolica više.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje