MERCEDES-BENZ FASHION WEEK: Drugo veče obilježili performansi, etno motivi i moderni komadi

Mercedes-Benz Fashion Week Montenego nastavio je svoj program druge večeri na otvorenom. Iza same kupole u egzotičnom vrtu preko 450 posjetilaca uživalo je u raznovrsnim kreacijama.

0
2619

U okviru Namflag Fashion Day večeri, prvu reviju, pod nazivom Vještice i vile, koju potpisuje Marina Banović Džuver, otvorio je svojom evrovizijskom pjesmom Slavko Kalezić. Pistom su se razletjele lepršave haljine na manekenkama koje su u baletankama ili bose prošetale pistom. Prikazana su i dva muška odijela sa ešarpama.

Enkelejda Shatri, gošća sa Kosova, predstavila je crnogorskoj publici kolekciju svečanih haljina. Reviju je otvorila Ava Karabatić, koja je izvela performans obučena u jedan od modela Enkelejde Shatri.

U saradnji sa Turskim kulturnim centrom Modna komora predstavila je publici Eminu Ergun, dizajenerku koja radi kolekcije sa etno motivima. Ambijent se pretvorio se u dvor kojim su prošetali modeli u kostimima osmanlijskih sultana Osman Gazija, Murata I, Jildirim Bejazita, Čelebi Mehmeta, Murata II i njihovih dvorskih dama.

Namfleg Fashion Day zatvorila je gošća iz Srbije, Ljiljana Vujanović, sa svojom najnovijom kolekcijom EQUI. Publika je imala priliku da uživa u modernom izrazu koji njeguje ova kreatorka.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje