Marina Mićanović: Važna mi je reakcija publike

0
1693

 

U toku je Bucharest Fashion Week, koji je počeo 1. i trajaće do 6. decembra. Na drugom danu nedjelje mode  manekenke su na bukureškoj pisti predstavile umjetnost srpske dizajnerke Marine Mićanović.

Kolekciju pod nazivom Ritam asimetrije, kojom dominiraju geometrije, su poslije srpske i makedonske publike imali priliku da vide i rumunski poštovaoci mode.

“Mislim da je u Makedoniji bila mnogo bolja reakcija publike, mada je i ovdje prošlo super s obzirom na to da su mi nudili pojavljivanje na još nekim modnim događajima, pa pretpostavljam da im se dopalo. Nisam bila baš blizu da bih više čula ili osjetila”, rekla je Mićanovićeva za naš portal.

Ona je dodala da je kvalitet srpskih dizajnera u modnoj oblasti na jako visokom nivou kada je u pitanju ideja rešenja kreativnosti.

“Voljela bih da sam imala taj osjećaj u Bukureštu, da mogu da kažem da sam vidjela nešto drugačije. Osim mladih i jako talentovanih studenata koji su izlagali isti dan kad i ja, ostalo sam već mnogo puta vidjela, pa me je to povuklo da se pitam šta za njih znači dizajn uopšte”, kaže Marina.

Što se iskustva, njene prezentacije i organizacije bukureškog Fashion Week-a tiče, njeni komentari su pozitivni. Ona kaže da joj je bitna reakcija nakon predstavljanja njene kolekcije, ma kakva ona bila.

S obzirom na to da sve ide preko organizacije Serbia Fashion Week-a, mlada dizajnerka će nas možda opet uskoro obradovati nekom sličnom prezentacijom ili revijom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje